Prijenosni krevetić Kinderkraft Joy 2 s dodacima – savršen izbor za vašeg mališana

Kada je u pitanju udobnost, sigurnost i praktičnost za vašeg mališana, prijenosni krevetić Kinderkraft Joy 2 s dodacima se ističe kao vrhunski izbor. Njegova multifunkcionalnost i inovativni dizajn čine ga nezamjenjivim dodatkom u svakom domu.

Trostruka funkcionalnost za različite potrebe

Joy 2 nije običan krevetić. On je 3-u-1 rješenje koje nudi višestruke funkcije kako bi zadovoljilo potrebe vašeg djeteta u različitim fazama razvoja. Bez obzira trebate li krevetić za novorođenče, krevetić za starije dijete ili praktičan putni krevetić, Joy 2 ima sve što vam treba.

Brzo i jednostavno sklapanje

Jedna od najvećih prednosti Kinderkraft Joy 2 krevetića je njegova jednostavnost u upotrebi. Možete ga sklopiti i rasklopiti u svega 5 sekundi, čineći ga idealnim za putovanja, posjete rodbini ili jednostavno za korištenje kod kuće. Nikakvo posebno alat nije potreban, što ga čini praktičnim i lako dostupnim rješenjem za svaku situaciju.

Praktični dodaci za još veću funkcionalnost

Uz Joy 2 dolaze razni dodaci koji čine život roditelja lakšim i bebi udobnijim. Vrtuljak sa zvukom, svjetlima i plišanim igračkama će zabaviti i potaknuti vašeg mališana na razvojne aktivnosti. Priloženi stol za prematanje i organizator dodatno olakšavaju svakodnevne rutine, čineći brigu o djetetu jednostavnom i efikasnom.

Sigurnost na prvom mjestu

Kada je u pitanju sigurnost vašeg djeteta, Kinderkraft Joy 2 ne pravi kompromise. Sa zaobljenim rubovima i pažljivo odabranim materijalima, ovaj krevetić pruža sigurno i udobno okruženje za spavanje i igru. Bočni izlaz sa patentnim zatvaračem omogućuje mališanu slobodan izlaz iz krevetića, pružajući mu neovisnost i samostalnost.

Idealno za kućnu i vanjsku upotrebu

Jedna od prednosti Joy 2 krevetića je njegova univerzalna upotreba. Možete ga koristiti kako unutar doma, tako i na otvorenom prostoru poput terase ili balkona. Mrežaste stranice osiguravaju dobru ventilaciju i omogućuju vam da uvijek imate pogled na vašeg mališana, bez obzira gdje se nalazili.

Jednostavno održavanje i trajnost

Kvalitetni materijali od kojih je izrađen Kinderkraft Joy 2 krevetić osiguravaju dugotrajnost i jednostavno održavanje. Otporan je na mrlje i lako se čisti vlažnom krpom, čime se štedi vrijeme i trud roditelja. Također, materijali se brzo suše i ne gužvaju, čuvajući krevetić uvijek svježim i urednim.

Tehničke specifikacije

Trostruka funkcionalnost: krevetić za bebu, krevetić za starije dijete, putni krevetić

Brzo sklapanje: u 5 sekundi

Uključeni dodaci: vrtuljak sa zvukom, svjetlima i igračkama, stol za prematanje, organizator

Sigurnosni izlaz: sa patentnim zatvaračem

Dimenzije: Visina 76,5 cm, Širina 73 cm, Duljina 129 cm

Težina proizvoda: 14,9 kg

Kinderkraft Joy 2 s dodacima je nezamjenjiv partner u roditeljstvu. Njegova praktičnost, sigurnost i udobnost čine ga pravim izborom za sve roditelje koji žele najbolje za svoje dijete. Bez obzira jeste li kod kuće ili na putovanju, Joy 2 će osigurati da vaš mališan ima udobno i sigurno mjesto za spavanje i igru.

Objavljeno dana