Odabir pravog lovačkog pribora

Lov je aktivnost koju mnogi shvaćaju vrlo ozbiljno. Iako postoje neki koji to rade samo iz zabave, većina koristi meso koje dobiju kao dio svojih obiteljskih trgovina. Ako uživate u lovu, znate da postoje stroga pravila i propisi koji se postavljaju kako bi vi i svi ostali koji love bili sigurni tijekom određene sezone lova. Vaš lovački pribor će se odnositi na sigurnost kao i na pouzdanost. Ne želite da vaš odlazak u lov završi tragedijom za vas ili nekog drugog s kim se možete susresti dok ste u šumi ili drugom lovištu.

Neki od vaših lovačkih pribora bit će oružje s kojim ćete ići u lov. Možda imate neke od njih, ali možda ćete također htjeti pronaći nove artikle da isprobate. Ako ste oduvijek lovili puškom, možda ćete htjeti isprobati sačmaricu ili možda želite vidjeti što možete učiniti lukom i strijelom. Kada kupujete ovaj lovački pribor, uzmite si vremena i isprobajte stvari. Ne želite trošiti puno vremena na skupo oružje koje vam neće biti zabavno. Dobijte savjet gdje kupujete i uzmite si vremena za kupnju.

Ostali lovački dodaci bit će više o sigurnosti nego o bilo čemu drugom. Kada dobijete streljivo, možda nećete puno razmišljati o svojim mecima ili granatama kada ih kupujete u trgovini. Pretpostavljate da su sigurni i koristite ih većinu puta kada idete u lov. Međutim, neki ljudi odlučuju napraviti svoje. To je nešto što se nikada ne smije shvaćati olako, i ne biste trebali to pokušavati ako nemate vremena i pažnje za detalje koji su vam potrebni za popunjavanje vlastitih školjki ili rundi. Ako to učinite, proučite se i pobrinite se da to učinite kako treba.

Neki lovački pribor će doći u narančastoj boji. Ovo je zakon u mnogim državama, iako ovisi o državi i životinji u pitanju. Morate imati barem toliko kvadrata ove boje na sebi za sva godišnja doba. Za puricu u državi PA, na primjer, ovaj iznos je nizak. Međutim, ako lovite jelene, trebat će vam nešto na glavi i na leđima. Većina koja lovi jelene dobiva svu odjeću lovački pribor u ovoj boji jer su jeleni slijepi na boje i neće vas primijetiti jer nosite svijetlu odjeću. Pazite da dobijete prave količine.

Ako vaš lovački pribor uključuje stvari koje su vam potrebne za lov po hladnom vremenu, razmislite o udobnosti i sigurnosti. Narančastu boju možete pronaći na tankim i debelim predmetima, stoga ih odaberite prikladno. Također biste se trebali pobrinuti da imate tople, vodootporne čizme i neke vrste rukavica koje će vam držati ruke toplima, a istovremeno će vam omogućiti da pravilno rukujete oružjem. Ne zaboravite na grijače za ruke i nešto što nosi piće koje vam neće stajati na putu tijekom lova.

Objavljeno dana